थाई क्लासिक – टम खाम गीका
परियोजना खाद्य खाद्य ब्लग “क्लासिक” भनिएको छ। तपाईंले अर्को संस्कृतिबाट क्लासिक डिश छनौट गर्नु पर्ने हुन्छ, जुन तपाईंको आराम क्षेत्र बाहिर छ।
मेरो आराम क्षेत्र स्पष्ट रूपमा चकलेट बदाम बदाम बल्दैछु जुन मैले धेरै धेरै धेरै जसो गरें जुन मलाई वास्तवमा केहि भयो जुन मलाई वास्तवमा पकाउन आवश्यक छ।
मेरो भर्खरको भिडियोहरू
Bife मिनेट खडा कोर कसरआउट धावकहरूको लागि कसरत
स्ट्यान्ड अक्स कसरत तपाईं घरमा गर्न सक्नुहुन्छ। कुनै उपकरण कोर अभ्यास तपाईं एक रन अघि वा पछि उभिन सक्नुहुन्छ। At कसरत मा द्रुत ट्यूटोरियल एक बलियो कोरको लागि चालु गर्दछ र आफ्नो सन्तुलन चुनौती दिन।
अधिक भिडियोहरू
0 सेकेन्डको minutes मिनेट, 31 सेकेन्ड
अगाडि
गोल्डन रिट्रिभरले आफ्नो गोली लिने छैन!
02:19:19
बाच्नु
00:00
08:21
04:31
वास्तवमा, मलाई लाग्छ मेक्सिकन खाना मेरो आराम क्षेत्र हो त्यसैले म त्यो भन्दा फरक चाहान्छु।
मैले केहि विचारहरू दिमाग बोल्छु, र अन्तमा त्यस्तो केहि बनाउने निर्णय गरें जुन हामी नरिवल दुर्व्यसनीसँग विवाह गर्यौ। यो वास्तविक रोग हो र उसलाई मद्दत चाहिन्छ।
मैले टम खायाँको – थाईको नरिवटीको लागि बनाएँ। म यो प्रामाणिक बनाउन चाहान्छु मैले सामग्री प्राप्त गर्न हाम्रो स्थानीय एशियाई बजारको यात्रा गर्नुपर्यो। किनमेल सामान्यतया मेरो विशेषता हो, तर यसले लेबलहरू पढ्न सक्दछ भने मद्दत गर्दछ यदि तपाईं लेबलहरू पढ्न सक्नुहुन्छ।
म यो सफाई उत्पादन द्वारा पनि विचलित भयो। पोन पोन के हो र म किन मेरो धुँडेको छैन?
भाग्यवस म नरोगेटहरू र अर्कोलाई दृष्टि द्वारा थोरै आवश्यक छ र मजदुरहरूको थोरै सहयोग। बोनस: ताजा नरिपुटी बिक्रीमा थिए!
र स्पष्ट रूपमा तपाईं यहाँ मृत पोलअपहरू किन्न सक्नुहुन्छ?
जे भए पनि, म बजारबाट बाहिर निस्केँ।
अर्को समस्या यी नयाँ सामग्रीहरूको साथ पकाउने भनेर पत्ता लागेको थियो। मैले प्रयोग गरेको विधिले प्रयोग नगरी निम्बूको घाँटी काट्ने ठ्याक्कै। मैले अनुमान लगाएँ र ब्रोथलाई अपुयधा गर्न आधामा यसलाई काटें।
मेरो सामान्य मेक्सिकन भाँडाबाट टाढा जान मेरा प्रयासहरूको बाबजुद यो सूपमा एउटा प्रमुख घटक मेक्सिकोबाट हो। प्रतिनिधित्व!
मैले सामानहरू काटें र तिनीहरूलाई ब्रोथमा थपें। यो डिश आश्चर्यजनक थियो एक पटक बनाउन सजिलो थियो एक पटक मैले “पातलो स्लाइस अदुवालाई टुक्रा” पार गरें। म टक्सिंगमा नराम्रो छु। म पनि नरिवललाई ह्याचनमा पनि खराब छु। मैले त्यो अंशको लागि केही मद्दत लिएर कल गर्नु पर्यो। म यसलाई मेरो सूपको लागि एक सेवाको कचौराको रूपमा प्रयोग गर्न चाहान्छु र यसलाई अलि थप हात शक्ति चाहिन्छ।
साधारणतया, तपाईं सामग्री मा काट्नु; रस, तीन व्यक्तिहरु र सबै कुरा सबै चीजहरु सबै स्वादहरू सँगै मिलेर बस सम्म।
मैले सिलाट्रोको सूपलाई सुम्पिदिएँ र यसलाई नरिवल कचरमा सेवा गरें।
मैले नरिवल मासुलाई उद्देश्यको लागि नरिवल मा छोडे। मैले आशा गरिरहेको थिएँ कि यसले थोरै अतिरिक्त स्वादको साथ सूप गर्दछ र यो भयो!
एक थाई क्लासिकमा मेरो पहिलो प्रयास, टम खाका एक सफलता थियो!
तर, मलाई लाग्छ नजिक आउँदै गरेको नरिवल प्रेमी त्यो न्यायाधीश हुनु पर्छ …
म खाली नरिवल कचौरालाई उसको अनुमोदनको रूपमा लिन्छु?
यदि तपाईंलाई यस डिशमा मेरो प्रयास मनपर्यो भने तपाईंले यहाँ मतदान गर्न सक्नुहुन्छ। धन्यबाद!
मलाई कार्यपुस्तक पठाउनुहोस्
बचाउनु
साझेदारी हेरचाह गर्दैछ!
भाग
ठूलो गाडीको
आलपिन
भाग
चिठी पत्र
भाग
यी लिएर जान्छु:
Byace र क्रीम स्मूदी बाउल नुस्खा
Byace र क्रीम स्मूदी बाउल नुस्खा
एक बाली रेलिप प्रोटीनमा हल्का स्मोरीले दही, चुच्चो, दूध र पालक संग प्याक गरे। हरियो चरम मल
एयर फ्राईर केरा विभाजित नुस्खा
एयर फ्राईर केरा विभाजित नुस्खा
कसरी एक हावा फ्रियर केरा विभाजन गर्ने। एयर फ्राईनर ब्यान एस्टेड डिस्टेड नुस्किक टिक्का र इन्स्टाग्राम रिलहरू। सजिलो केना विभाजित
–Istortiente मशरूम चेडी फ्रिटाटा नुस्खा
–Istortiente मशरूम चेडार फ्रिटाटा पुनपाइप
सजिलो स्वस्थ ब्रेकफास्ट – contrient इन्ट्रेयरन्टिन्ट एन्ट्रेयन्ट मैशरूम र चेडर फ्रिटाटा। उच्च प्रोटीन, ग्लुटन नि: शुल्क र बिहानको खाजाको लागि भेजीहरू
कसरी एक राम्रो कचौरा को एक राम्रो कचौरा बनाउने – स्वस्थ ब्रेकफास्ट सल्लाहहरू!
कसरी एक राम्रो कचौरा को एक राम्रो कचौरा बनाउने – स्वस्थ ब्रेकफास्ट सल्लाहहरू!
कसरी एक स्वस्थ कचौरालाई अन्नीको कचौरा बनाउने। एक द्रुत ब्रेकफास्ट बनाउनुहोस् जुन तपाईंको लागि राम्रो छ र तपाईंलाई खाजा नभएसम्म पूर्ण राख्छ
सजिलो हरियो चिली क्विस रेसिपी
सजिलो हरियो चिली क्विस रेसिपी
द्रुत र सजिलो प्रश्नको नुस्खा। महान पोखलक वा ग्रुप अपील कसरी हरियो चिली क्विन्ओ डुबाउने बनाउने। मेक्सिकन खाना
-2-21-1
-2-21-1
Veggie ग्रिल पनीर पनीर रेसिपी। उचित ग्रील्ड पनीर राष्ट्रिय ग्रिल्ड प्रकारको चीजको लागि। वास्तविक क्यालिफोर्नियाको दुध राम्रो ग्रिल
St सेयरथोलिक द्वारा
।